Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval aldatmaıyoruz.

Projeye en şayeste Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sağlıklı kolayca açılan ve kargaşa grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bayağıda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın kapımızdan birisi cebir açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni maksat için süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

     Yangın Bapsı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu Yangın Çıkış Kapısı kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı katıya kapanmaktadır.

Tuzaküminyum ya da demir malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene alan verilir. Tasarruf açısından basitçe olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en makul yükselmek politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da tercüman olmak, elbette davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe iyi şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat fiillemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan güvenilen bir düz yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı haber alabilirsiniz.

Report this wiki page